Dezynfekcja interwencyjna - likwidacja zagrożeń biologicznych
Audity i systemy jakości
Najnowsze zmiany w prawie i standardach ochrony przed szkodnikami
Tereny zieleni - kompendium wiedzy o chwatach, szkodnikach chorobach roślin oraz ich zwalczaniu
Tereny zieleni - kompendium wiedzy o chwatach, szkodnikach chorobach roślin oraz ich zwalczaniu
Bezpieczeństwo i higiena pracy przy stosowaniu substancji i mieszanin chemicznych
Ukończenie kursu II stopnia z zakresu dezynsekcji oraz deratyzacji
Ukończenie kursu podstawowego z zakresu dezynfekcji, dezynsekcji i deratyzacji
Nowoczesne metody zwalczania szkodników sanitarnych i magazynowych
Ukończenie kursu podstawowego z zakresu dezynfekcji, dezynsekcji i deratyzacji
Wdrażanie systemu HACCP z uwzględnieniem zagadnień DDD
Biologia i zwalczanie norników, myszy polnej, domowej, kretów i karczowników
Biologia, znaczenie epidemiologiczne oraz zwalczanie much
Rola zakładów DDD w zagrożeniach epizootycznych - pryszczyca
Działania przeciwepidemiczne w przypadkach zagrożeń bioterrorystycznych
Przepisy prawno-finansowe dotyczące działalności zakładów DDD
Dezynfekcja wody
Stosowanie środków wytwarzających fosforowodór
Problemy dezynsekcji, deratyzacji i dezynfekcji w łańcuchu żywieniowym od zwierzęcia do konsumenta w świetle integracji z Unią Europejska
Zwalczanie szkodników sanitarnych w przetwórstwie spożywczym w świetle integracji z Unią Europejska
DDD w systemach jakości zapewniających bezpieczną żywność
Wymogi sanitarne w przemyśle paszowym z uwzględnieniem dezynfekcji, dezynsekcji i deratyzacji
Certyfikat ukończenia szkolenie II stopnia z zakresu: dezynfekcja
Nowe regulacje prawne Wspólnoty Europejskiej w produkcji i obrocie żywności oraz pasz
Czyszczenie i dezynfekcja urządzeń wentylacyjnych i klimatyzacyjnych
Zagrożenia wynikające ze stosowania preparatów DDD. Ratownictwo medyczne
Audytor wewnętrzny
Wszy, pchły, pluskwy, świerzbowce - diagnostyka, chorobotwórczość i zwalczanie
Systemy jakości w produkcji i dystrubucji bezpiecznej żywności. Regulacje prawne dotyczące biocydów
Zwłoki, odpady biologiczne i chemiczne- zagrożenia i procedury postępowania
Międzynarodowe i krajowe normy oraz standardy ochrony obiektów przed szkodnikami
Ustawy o bezpieczeństwie żywności, zastosowanie ozonu w przemyśle spożywczym
Biolog terenowy - jego rola i cele działania
Tytuł specjalisty w zakresie dezynfekcji, dezynsekcji i deratyzacji
Kurs z zakresu wiedzy i umiejętności BHP
Auditor obszaru ochrony przed szkodnikami
Zasady certyfikacji usług ochrony przed szkodnikami zgodnia z wymaganiami normy PN-EN 16636:2015. Usługi ochrony przed szkodnikami - wymagania i kompetencje
Jednostka certyfikująca usługi dezynsekcji i deratyzacji
Nowe unijnie regulacje prawne w DDD jako element ochrony środowiska i zdrowia publicznego
Marek Zielecki - aktualne problemy branży DDD
Adam Zielecki - aktualne problemy branży DDD
Motyle i ptaki w otoczeniu człowieka - korzyści i zagrożenia
Adam Zielecki - szkolenie podstawowe w zakresie stosowania środków ochrony roślin metodą fumigacji
Marek Zielecki - świadectwo specjalisty w zakresie dezynfekcji, dezynsekcji i deratyzacji
Marek Zielecki - szkolenie w zakresie stosowania środków ochrony roślin metodą fumigacji
Adam Zielecki - szkolenie podstawowe z zakresu dezynfekcji, dezynsekcji i deratyzacji
Adam Zielecki - Techniczne wymogi certyfikacji z normy 16636: Usługi ochrony przed szkodnikami dla firm branży DDD
Marek Zielecki - Techniczne wymogi certyfikacji z normy 16636: Usługi ochrony przed szkodnikami dla firm branży DDD